KWF

De Spelletjes Vrienden in actie voor KWF

De Spelletjes Vrienden komen in actie voor KWF! Op 15 en 16 december gaan wij 24 uur lang LIVE bordspellen spelen, over bordspellen kletsen en allerlei andere acties doen om geld op te halen voor KWF. Dit alles is 24 uur lang te zien in onze livestream én dit jaar kun je er zelf ook bij zijn! In ons magazijn kun jij zelf bordspellen komen spelen (er liggen er meer dan 1.200 voor je klaar!) om het goede doel te sponsoren. Hieronder vind je meer informatie en de tickets!

Wanneer?

15 december 20.00 uur - 16 december 20.00 uur

Waar te volgen?

YouTube Facebook Twitch

"Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker."

DONEER DIRECT AAN KWF

Ga naar onze actiepagina en doneer direct aan KWF. We zijn blij met iedere euro!

5% van de omzet

Wij doneren 5% van de omzet van www.despelletjesvrienden.nl, omgezet tussen 15 december 20.00 uur en 16 december 20.00 uur.

10% v/d omzet DSV Games

Wij doneren 10% van de omzet van de spellen van onze uitgeverij, DSV Games, van despelletjesvrienden.nl, omgezet tussen 15 december 20.00 uur en 16 december 20.00 uur.

50% van de tickets

Kom langs in ons magazijn om bordspellen te spelen! Van de ticketprijs gaat 50% naar KWF, de overige 50% gebruiken we om dit evenement mogelijk te maken (verwarming en andere onkosten).

TICKETS

Wij gaan dit jaar weer geld opzamelen voor KWF en jij kunt ons helpen! Natuurlijk door geld te doneren of spellen te kopen, maar ook door langs te komen tijdens de 24 uur live. We zijn namelijk de complete 24 uur geopend, zodat jullie gezellig spellen kunnen komen spelen in ons magazijn.

Daarvoor is wel een ticket nodig, zodat we weten dat er niet te veel mensen komen. Van de ticketprijs gaat 50% naar KWF, de overige 50% gebruiken we om dit evenement mogelijk te maken (verwarming en andere onkosten).

TICKETS DIEN JE VOORAF TE KOPEN. JE MAG NIET OP DE BONNEFOOI KOMEN, I.V.M. DE RUIMTE DIE WE HEBBEN.

Uiteraard is het - naast het spelen van spellen - ook mogelijk om te kijken naar de livestream. Houd er wel tijdens het gehele evenement rekening mee dat je altijd in beeld kunt komen, dus als je liever niet hebt dat je op YouTube e.d. te zien bent dan kan je helaas beter niet komen.

WAAR?

Als je een ticket koopt, ben je gedurende die 3 uur welkom in ons magazijn, aan de Innovatieweg 3-11, 7007 CD in Doetinchem. Het is de bedoeling dat je zelf de tijd in de gaten houdt, dus zorg ervoor dat je niet te laat vertrekt als de tijd (die op je ticket staat) verlopen is.

Natuurlijk kun je wel meerdere tickets kopen, zodat je langer langs kunt komen.

WAT IS HET?

Als je bij ons langskomt tijdens de 24 uur live, dan mag je gedurende de tijd (die op je ticket staat) spellen spelen in onze spelletjeswoonkamer. Daar staan meer dan 1.200 spellen, die maar wat graag gespeeld worden. Benieuwd welke spellen er precies staan? Dat vind je hier.

ETEN EN DRINKEN

Tijdens het evenement kun je koffie, thee en water pakken (voor een vrijwillige donatie), maar eten en overig drinken moet je zelf meenemen. (Er mag geen alcohol gedronken worden.) Daarnaast proberen we ons magazijn zoveel mogelijk te verwarmen, maar op koude dagen is het soms onmogelijk om boven de 20 graden uit te komen. Neem dus voor de zekerheid warme kleding mee.

SPONSORS: Win een spellenpakket!

Ook dit jaar besloot Keep Exploring Games weer spellen te sponsoren voor KWF! Iedereen die €50 of meer doneert op de actiepagina maakt kans op 1 van deze 3 pakketten. Na de actie verloten we de prijzen onder iedereen die meer dan €50 gedoneerd heeft. De winnaars krijgen per mail bericht. Super bedankt, Keep Exploring Games!

  1. Pakket 1: Sleeping Gods, Mississippi Queen en Perfect Shot.

  2. Pakket 2: Nu of Nooit, Caldera Park en Ice Floes & Foes.

  3. Pakket 3: Monuments Deluxe, Tikal en Ice Floes & Foes.

Vrijdag 15 december

Dit is een globaal idee van onze planning. Het kan natuurlijk zijn dat we hier tijdens de live van afwijken. Daarbij hebben we nog veel meer gepland, maar dat zie je live vanzelf!

20.00 uur Start van de 24 uur live. 21.00 uur We spelen Ratten van Wistar. 23.00 uur We spelen Transmissions en CoraQuest.

Zaterdag 16 december

Dit is een globaal idee van onze planning. Het kan natuurlijk zijn dat we hier tijdens de live van afwijken. Daarbij hebben we nog veel meer gepland, maar dat zie je live vanzelf!

01.00 uur We spelen Point City. 02.00 uur Terwijl Marieke slaapt, speelt Geert Akropolis. 03.00 uur Terwijl Marieke slaapt, speelt Geert Wild Tiled West. 04.00 uur Terwijl Marieke slaapt, speelt Geert Moon River. 05.00 uur Terwijl Geert slaapt, speelt Marieke spellen op BoardGameArena. Spelletje met haar spelen? Voeg haar even toe op BoardGameArena (ze heet daar 'despelletjesvrienden'). 07.00 uur Marieke speelt The Castles of Burgundy. 08.00 uur We spelen Sky Team. 09.00 uur We spelen Tekenneus en Three Sisters. 10.00 uur We spelen Forever Home. 11.00 uur We spelen Nucleum. 13.00 uur We spelen Trekking Through History. 14.00 uur We spelen Holly Jolly. 14.30 uur We nemen live een podcast op. 16.00 uur We spelen Mycelia. 17.00 uur We spelen Dune Imperium. 19.00 uur We spelen Splendor Duel. 20.00 uur Einde.

Kanker raakt ons allemaal. Ook voor ons is KWF een belangrijke en bijzondere organisatie. Marieke heeft een BRCA1-mutatie, wat inhoudt dat zij 60-80% kans had om borstkanker te krijgen. Hád ja, want in 2018 heeft zij preventief haar borsten laten amputeren (en laten reconstrueren via de DIEP-flap methode). Ook heeft ze 35-45% kans om eierstokkanker te krijgen. Gelukkig wordt ze hiervoor heel goed behandeld in het Radboud UMC.

Marieke weet gelukkig dat ze de BRCA1-mutatie heeft en kan daardoor actie ondernemen, maar nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Daarom komen wij in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens ons en KWF: dankjewel!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.