🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

Faciliteiten op het park

Wat is er allemaal te doen tijdens het DSV Spelletjesweekend en op vakantiepark Eigen Wijze?

Spelletjesruimte

  • Vrijdag: 15.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur – 22.00 uur
  • Zondag: 10.00 uur – 21.00 uur

Alleen voor gasten van het DSV Spelletjesweekend!

In vakantiepark Eigen Wijze is een hele mooie gemeenschappelijke ruimte die we afgehuurd hebben voor het spelletjesweekend. In deze ruimte komen alleen de gasten van het DSV Spelletjesweekend.

In de spelletjesruimte vind je minimaal 200 spellen (maar we nemen er zoveel mogelijk mee) en uiteraard staan er stoelen en tafels waar je de spellen kunt spelen.

Ook doen we af en toe gemeenschappelijke spellen. Meer informatie daarover vind je in het programma.

In de spelletjesruimte mag niet gerookt worden en er mag geen alcohol genuttigd worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in de spelletjesruimte.

Vakantiepark Eigen Wijze

Vakantiepark Eigen Wijze is eigenlijk ingedeeld als dorpje. Alle huisjes staan gezellig bij elkaar, rondom een meertje of in een straatje. Dat ziet er heel gezellig uit, vooral als ‘s avonds de lampjes aangaan.

Op het park zelf zijn wat kleine activiteiten, maar het draait natuurlijk allemaal om de spelletjesruimte. Er is een houten piratenschip (maar is tegen die tijd waarschijnlijk vervangen door een ander speeltuintje), er zijn skelters en er is een indoor speelhal voor de kinderen.

Wij dromen natuurlijk van sneeuw en ijs, zodat het meer bevroren is en we kunnen schaatsen, maar wellicht is dat iets teveel gevraagd aan moeder natuur.

Vakantiepark Eigen Wijze ligt wel perfect voor natuurliefhebbers. Het aangrenzende Kuinderbos is bijvoorbeeld 1200 hectare groot. Ook zijn er in de buurt een heleboel uitjes te plannen, omdat het park op de grens ligt van Flevoland, Friesland en Overijssel. Meer daarover vind je op de pagina ‘in de buurt’.

Eten en drinken

Eten zelf meenemen
Om te beginnen kun je natuurlijk zelf koken in je huisje. Dat zorgt voor veel vrijheid en het is budgetvriendelijk.

Koffie en thee in de spelletjesruimte
In de spelletjesruimte mag je eten en drinken, maar we vragen je om de ruimte netjes achter te laten en grote maaltijden in je huisje te nuttigen. Voor een kleine bijdrage mag je koffie en thee pakken, zodat je daarvoor niet naar je huisje hoeft. In de spelletjesruimte mag geen alcohol genuttigd worden.

Restaurants
Geen zin om te koken? Er zijn ook restaurantjes in de buurt. Vakantiepark Eigen Wijze heeft een lijstje met restaurants die zij aanraden.

Op dit moment wordt er een restaurant gebouwd op het park van Eigen Wijze. Als het goed is, is dit restaurant in gebruik tijdens het DSV Spelletjesweekend in januari 2025.

Vlog

In februari 2023 gingen wij langs bij Vakantiepark Eigen Wijze om alles eens goed te bekijken en te keuren. Benieuwd naar de vlog van die dag en nieuwsgierig naar bewegende beelden van het park? Bekijk onze vlog!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.