🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

Retourvoorwaarden

Je kunt het artikel binnen 28 dagen retourneren (het zichttermijn start de dag na het ontvangst van je bestelling).

Voorwaarden:

  • Je kunt artikelen alleen retourneren wanneer ze ongeopend zijn.
  • Stuur producten altijd goed ingepakt in de originele verpakking terug.

Uitzonderingen: gepersonaliseerde producten mogen niet geretourneerd worden.

  • Gratis retourneren binnen NL
  • Binnen 5 werkdagen het retourbedrag terug op je rekening

Veelgestelde vragen

Icon for questionWanneer kan ik mijn pakketje retourneren?

Gratis retourneren geldt alleen voor bestellingen die binnen Nederland verzonden zijn. Je kunt het artikel binnen 28 dagen retourneren (het zichttermijn start de dag na het ontvangst van je bestelling). Je kunt artikelen alleen retourneren wanneer ze ongeopend zijn. Stuur de producten altijd goed ingepakt terug in de originele verpakking. Gepersonaliseerde producten mogen niet geretourneerd worden.

Icon for questionIs retourneren gratis?

Ja, retourneren binnen Nederland is gratis. Voor België geldt een eigen bijdrage voor het retour sturen van producten. Buiten Nederland en België is retourneren voor eigen rekening.

Icon for questionHoe werkt retourneren binnen Nederland en België?

Retourneren is heel gemakkelijk. Je kunt dat helemaal zelf regelen via de mails die je tijdens de verzending van ons krijgt. Heb je toch nog een vraag of lukt er iets niet? Laat het ons dan vooral even weten.

Icon for questionWelk bedrag krijg ik terug?

Wanneer we je retour-pakketje in goede orde hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden, storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening. De reeds betaalde verzendkosten van de ‘heenweg’ worden alleen vergoed als je de complete bestelling retourneert. Als je een deel van je bestelling retourneert worden de verzendkosten van de ‘heenweg’ niet vergoedt. Mocht je door de retour op een aankoopbedrag onder de gratis verzending uitkomen, dan brengen wij de verzendkosten in mindering op het terug te betalen bedrag.

Voorbeeld Nederland:

– Je hebt voor €30 aan producten besteld en €3,95 aan verzendkosten betaald (in totaal betaal je dus €33,95). Je besluit je hele bestelling retour te sturen. Je krijgt het aankoopbedrag en de verzendkosten (€33,95) teruggestort op je rekening.

– Je hebt voor €30 aan producten besteld en €3,95 aan verzendkosten betaald (in totaal betaal je dus €33,95). Je besluit een product van €20 retour te sturen. Je krijgt het aankoopbedrag van het geretourneerde product (€20) terug. De reeds betaalde verzendkosten van de ‘heenweg’ (€3,95) worden niet vergoed.

– Je hebt voor €90 aan producten besteld en daardoor géén verzendkosten betaald. Je besluit voor €50 producten terug te sturen. Hierdoor wordt de nieuwe aankoopwaarde van de bestelling €40, waardoor je geen recht meer hebt op de gratis verzending. Je krijgt daarom €50 min de verzendkosten (bijvoorbeeld €3,95) terug.

Icon for questionHoelang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

Wanneer we je retourpakket in goede orde hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden (zie ‘Wanneer kan ik mijn pakketje retourneren?’), storten we het bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.