🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 06-06-2024 en is van toepassing op burgers en wettelijk permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://despelletjesvrienden.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

- wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
- wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
- wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
- wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
- wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

Contact – door middel van telefoon, post, e-mail en/of webformulieren

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Adres en land
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

Betalingen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Adres en land
  • E-mailadres
  • Financiële informatie zoals bankrekeningnummers of creditcardnummers
  • Accountnaam of alias
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Geo-locatie data
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens: Een voor- en achternaam Een thuis- of ander fysiek adres, inclusief straatnaam en naam van een stad of dorp een e-mail adres Financiële informatie zoals bankrekeningnummers of creditcardnummers Accountnaam of alias Geslacht IP Adres Geo-locatie data Een telefoonnummer De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is: Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. Bewaartermijn Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.
Account registreren

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Geboortedatum
  • Adres en land
  • E-mailadres
  • Accountnaam of alias
  • IP-adres
  • Social Media accounts
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

De bewaartermijn wordt op basis van de volgende objectieve criteria vastgelegd: Wij slaan accounts op totdat de klant deze verwijdert.

Nieuwsbrief

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Geolocatie
  • Browser & operating system
  • IP-adres
  • Informatie over internetactiviteit, inclusief maar niet beperkt tot browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en informatie over de interactie van een consument met een internetsite, applicatie of advertentie

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

Om service te bieden voor diensten of producten te die een klant wil kopen of heeft gekocht

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Adres en land
  • E-mail adres
  • Financiële informatie zoals bankrekeningnummers of creditcardnummers
  • Accountnaam of alias
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Geo-locatie data
  • Informatie over internetactiviteit, inclusief maar niet beperkt tot browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en informatie over de interactie van een consument met een internetsite, applicatie of advertentie
  • Social Media accounts
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Adres en land
  • E-mail adres
  • Financiële informatie zoals bankrekeningnummers of creditcardnummers
  • Accountnaam of alias
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Om te voldoen aan een wettelijke of reglementaire verplichting.

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

Het verzamelen en analyseren van statistieken voor site verbetering

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Geslacht
  • IP-adres
  • Geo-locatie data
  • Informatie over internetactiviteit, inclusief maar niet beperkt tot browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en informatie over de interactie van een consument met een internetsite, applicatie of advertentie

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Na het verlenen van toestemming.

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 50 maanden.

Om gepersonaliseerde producten en diensten te kunnen aanbieden

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Geboortedatum
  • Adres en land
  • Accountnaam of alias
  • Geo-locatie data
  • Informatie over internetactiviteit, inclusief maar niet beperkt tot browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en informatie over de interactie van een consument met een internetsite, applicatie of advertentie

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

Leveringen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam en eventueel bedrijfsnaam
  • Adres en land
  • E-mail adres
  • Financiële informatie zoals bankrekeningnummers of creditcardnummers
  • Accountnaam of alias
  • Geslacht
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of voor voorbereidende procedures in verband met een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is. 

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

2. Delen met andere partijen

Shopify + apps

Naam: Shopify
Land: Canada
Doel: Hosting van de website
Privacy Policy van Shopify.

Apps die we gebruiken, die toegang hebben tot informatie :

  • Sendcloud: verzenden van bestellingen
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Growave: spaarprogramma, upsells en wishlist
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Matrixify: exporteren van data
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Flow: workflows
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Printly: facturen
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • One Tree Planted: bomen planten
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Easify Options: opties geven aan producten
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie.
    Privacy Policy van deze app.
  • Pandectes GDPR Compliance: cookiebar
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, IP-adres, browser & operating system, browsing behavior en client ID cookie.
    Privacy Policy van deze app.
  • OrderlyEmails: e-mail layouts
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Email: nieuwsbrieven
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Shop: shop van Shopify
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Inbox: live chat
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Shop: shop van Shopify
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Point of sale: fysieke verkoop via Shopify
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres en browser & operating system.
    Privacy Policy van deze app.
  • Facebook en Instagram
    Naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, geolocatie, IP-adres, browser & operating system, browsing behavior en Client ID cookie.
    Privacy Policy van deze app.
Vimexx

Naam: Vimexx
Land: Nederland
Doel: Vimexx onderhoudt onze domeinen.

Google

Naam: Google
Land: Verenigde Staten
Doel: Google Analytics, Google Drive, remarkting, reclame, social media en voor analyse van verkeer en verkoop

Sendcloud

Naam: Sendcloud
Land: Nederland
Doel: Verzenden van bestellingen

IT by JJ

Naam: IT by JJ
Land: Nederland
Doel: Maken en onderhouden website

Mollie

Naam: Mollie
Land: Nederland
Doel: Verwerken van betalingen

PayPal

Naam: PayPal
Land: Verenigde Staten
Doel: Verwerken van betalingen

Riverty

Naam: Riverty
Land: Duitsland
Doel: Verwerken van betalingen

We take Care

Naam: We take Care
Land: Nederland
Doel: Administratie

Exact

Naam: Exact
Land: Nederland
Doel: Administratie

Verbonden B.V.

Naam: Verbonden B.V.
Land: Nederland
Doel: Verbonden B.V. zorgt ervoor dat wij telefonisch bereikbaar zijn

YouTube

Onze website gebruikt YouTube, van Google. De operator is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Als je een pagina bezoekt met een YouTube plugin, wordt er verbinding gemaakt met de YouTube servers. De YouTube server krijgt informatie over welke pagina’s je bezocht hebt. Als je ingelogd bent bij YouTube, kun je met YouTube je surfgedrag rechtstreeks aan je persoonlijke profiel koppelen. Je kunt dit voorkomen door uit te loggen op je YouTube-account. YouTube wordt gebruikt om onze website aantrekkelijk te maken. Dit vormt een gerechtvaardigd belang op grond van art. 6 (1) (f) DSGVO. Meer informatie over de omgang met gebruikersgegevens vind je in de privacyverklaring van YouTube onderhttps://www.google.de/intl/de/policies/privacy

3. Cookies

Onze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar ons cookiebeleid.

4. Delen met andere partijen

Wij delen persoonsgegevens indien wij bij wet of door een gerechtelijk bevel, in antwoord op een wetshandhavingsinstantie, voor zover toegestaan onder andere wettelijke bepalingen, verplicht zijn om informatie te verstrekken, of voor een onderzoek naar een kwestie in verband met de openbare veiligheid.

Als onze site of organisatie wordt overgenomen, verkocht, of betrokken is bij een fusie of overname, kunnen uw gegevens worden doorgegeven aan onze adviseurs en mogelijke kopers en worden doorgegeven aan de nieuwe eigenaren.

We hebben met Google een Verwerkersovereenkomst gesloten.Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten. De opname van volledige IP-adressen wordt door ons geblokkeerd.

5. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

6. Websites van derden

Deze Privacyverklaring heeft geen betrekking op sites van derden waar naar wordt verwezen via links op deze sites. We garanderen niet dat deze sites uw persoonsgegevens op een betrouwbare en veilige manier behandelen. We raden u aan om de privacyverklaringen van deze sites te lezen voor u gebruik maakt van deze sites.

7. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

8. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

- U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
- Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
- Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
- Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
- Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
- Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

9. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

10. Contactinformatie

WWW-producties (De Spelletjes Vrienden)
Innovatieweg 3-11
7007 CD Doetinchem
Nederland
Website: https://despelletjesvrienden.nl
E-mail: info@despelletjesvrienden.nl
Telefoonnummer: +31 (0)85 004 31 90

Bijlage

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van De Spelletjes Vrienden (valt onder WWW-producties). Je dient ervan bewust te zijn dat De Spelletjes Vrienden niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van onze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. De Spelletjes Vrienden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gegevens die we nodig hebben voor je bestelling
Wanneer je gebruik maakt van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens hebben wij nodig om je bestelling te verwerken. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van De Spelletjes Vrienden of die van een derde partij. We zullen die gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wij zullen je gegevens nooit verkopen aan derden. Voor het verwerken van je bestelling hebben wij je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ook staat in ons systeem wat je precies besteld hebt, zodat we de juiste producten naar je opsturen. Als je gepersonaliseerde producten hebt besteld, wordt deze informatie bewaard, zodat we de juiste personalisatie door kunnen geven aan onze leverancier. Deze gegevens worden bewaard bij Shopify. Wij gebruiken je e-mailadres en telefoonnummer om contact met je op te nemen als er een probleem is met je bestelling. Zodra je bestelling is afgerond, gebruiken wij je gegevens enkel nog voor administratieve doeleinden, die nodig zijn voor onze bedrijfsvoering. Onze webshop is ontwikkeld met software van Shopify. We maken gebruik van sterke wachtwoorden en voeren regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat onze webshop en jouw gegevens beveiligd zijn.

Wat we verzamelen en opslaan
Wanneer je onze site bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens:
- Door jou bekeken producten: we gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om producten aan je te tonen die je recentelijk hebt bekeken
- Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken deze gegevens om belastingtoeslagen en verzendkosten te berekenen
- Verzendadres: we vragen je om deze gegevens in te vullen, zodat we bijvoorbeeld de verzendkosten kunnen berekenen voordat je een bestelling plaatst en om de bestelling vervolgens naar je te verzenden.

We gebruiken cookies ook om producten in je winkelmand op te slaan terwijl je door onze site bladert.

Wanneer je producten bij ons aanschaft, vragen we je om informatie te verstrekken, waaronder je naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard-/betalingsgegevens en optionele accountgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor de volgende doeleinden:
- Om je informatie toe te sturen over je account en bestelling
- Om te reageren op je aanvragen, waaronder restituties en klachten
- Om betalingen te verwerken en fraude te voorkomen
- Om je account voor onze winkel in te stellen
- Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het berekenen van belasting
- Om ons winkelaanbod te verbeteren
- Om marketingberichten naar je te sturen, als je hiervoor kiest

Als je een account aanmaakt, worden je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gebruikt om de afrekengegevens automatisch in te vullen bij toekomstige bestellingen. Over het algemeen slaan we informatie over je op zolang we deze nodig hebben voor het doel waarvoor we deze verzamelen en gebruiken. We zijn niet wettelijk verplicht deze te bewaren. We bewaren bestelinformatie 7 jaar voor belasting- en boekhoudingsdoeleinden. Tot deze informatie behoort je naam, e-mailadres, en factuur- en verzendadres. Wij zullen ook reacties of beoordelingen opslaan, indien je deze achterlaat.

Wie van ons team heeft toegang
Leden van ons team hebben toegang tot de informatie die je bij ons hebt opgegeven. Ze hebben bijvoorbeeld toegang tot:
- Bestellingsinformatie, zoals de aangeschafte producten, de datum van aanschaf en het bezorgadres, en
- Klantinformatie, zoals jouw naam, e-mailadres, verzend- en betaalinformatie.
Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om bestellingen te voltooien, te behandelen, terugbetalingen te doen en om jou te ondersteunen.

Adreswijziging bij verhuizing
Vergeet bij een verhuizing niet je nieuwe adres aan ons door te geven! Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juist afleveradres, omdat De Spelletjes Vrienden pakketjes anders af kan leveren aan het oude woonadres.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.