🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

Bordspellen top 10

Bordspellen top 10

Bordspellen top 10? Bordspellen top 10’s bedoel je! Wij spelen zoveel bordspellen dat we aan één top 10 niet genoeg hebben. Oneerlijk? Misschien. Maar voor spellen geldt wat ons betreft: hoe meer hoe beter. Wij spelen nooit vals, maar met onze bordspellen top 10 dan misschien wel een beetje. We hebben er namelijk een heleboel gemaakt! En wat ons betreft is dat helemaal terecht, want smaken verschillen. Ben jij op zoek naar een bordspellen top 10 vol familiespellen of ga je liever voor diehard expertspellen? Wat jouw niveau ook is: hier vind je dé bordspellen top 10 voor jou! Mis je toch nog een bordspellen top 10? Laat het ons weten, dan gaan we aan de slag! Ben je benieuwd naar de bordspellen top 10 van de rest van de wereld? Op BoardGameGeek vind je de bordspellen top 100, waar iedereen op de wereld op kan stemmen!

Familiespellen top 10

Een bordspellen top 10 voor het hele gezin! Onze voorwaarden? De familiespellen moeten makkelijk uit te leggen zijn, leuk zijn voor het hele gezin (er moet dus ook voldoende uitdaging in zitten voor volwassenen) en ze moeten een hoge herspeelbaarheid hebben, waardoor ze leuk blijven om te spelen. Als laatste zijn de familiespellen altijd Nederlandstalig en ze zien er leuk en vrolijk uit!

Heb je een familiespel gevonden dat je aanspreekt? Als je ‘m op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heb je ‘m de volgende dag in huis! Zo kun je direct je nieuwe bordspel induiken en zelf na gaan denken over je eigen bordspellen top 10!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.