🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

Digitale cadeaubon

Cadeaubonnen zijn ideale cadeaus! Zeker voor bordspelliefhebbers, want die worden altijd blij van een nieuw bordspel (maar jij hebt geen idee welke spellen er daar al in de kast liggen!). Onze cadeaubon is geschikt voor iedere gelegenheid.

 • 2 jaar geldig
 • Last minute cadeau
 • Grote hoeveelheden mogelijk

Zakelijke cadeaubonnen

Jouw medewerkers, klanten of zakenrelaties verrassen met een cadeaubon? Geen probleem! Grote hoeveelheden, fysiek of digitaal, zelf versturen of door ons laten bezorgen; het is allemaal geen probleem!

Stuur ons een berichtje!

Contact opnemen

 • Cadeaubon voor bordspellen

  Cadeaubonnen zijn ideale cadeaus. Zeker voor bordspelliefhebbers! Want onze spelletjesvrienden krijgen het allerliefste een bordspel cadeau, maar hoogstwaarschijnlijk weet jij niet zeker welke spellen er allemaal al in de kast staan. Wil je toch een spelletje cadeau geven? Geef onze bordspel cadeaubon! Dan kan de ontvanger zelf een nieuw bordspel uitzoeken!

 • Persoonlijke cadeaubon

  Maak de cadeaubon extra persoonlijk met een leuke afbeelding en een leuk berichtje. We hebben tientallen afbeeldingen voor je klaarstaan (van feestende honden tot beterschapswensen), dus er zit er altijd eentje bij die geschikt is voor de gelegenheid. Een lief berichtje maakt de cadeaubon helemaal af. Zo wordt je cadeaubon extra persoonlijk!

 • Last minute? Digitale cadeaubon!

  Heb je last minute een cadeau nodig? Of wil je iemand verrassen op een specifieke datum? Je kunt zelf kiezen wanneer jouw digitale cadeaubon verzonden wordt. Zo verschijnt hij op tijd in de mailbox op een verjaardag of jubileum. Toch liever fysiek geven? Stuur de cadeaubon naar jezelf en print het PDF-bestand uit de bijlage.

 • Cadeaubon bestellen

  Cadeaubon bestellen? Dat kan super makkelijk en vanaf elk bedrag! Vul de gegevens in, kies een leuke foto en schrijf een persoonlijk berichtje. De ontvanger ontvangt de cadeaubon in zijn mailbox, op de dag die jij uitkiest. Jij ontvangt een bevestiging van de cadeaubon. Liever fysiek geven? Stuur de cadeaubon naar jezelf en print het PDF-bestand uit de bijlage!

 • Zakelijke cadeaubon

  Wil je zakelijk cadeaubonnen bestellen in grotere aantallen? Geen probleem! Je kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijk voorstel. Zakelijke cadeaubonnen kunnen helemaal aangepast worden naar jouw wens. Bedrijfslogo erop? Persoonlijk berichtje naar de werknemers? Geen probleem! Zakelijke cadeaubonnen kunnen digitaal en fysiek geleverd worden. Fysieke cadeaubonnen kun je zelf versturen of door ons laten versturen. We horen graag hoe we je verder kunnen helpen! Vul het formulier hierboven in of neem contact met ons op!

 • Hoe wissel ik de cadeaubon in?

  Heb je een cadeaubon ontvangen? Super leuk! Je kunt direct een bordspel met korting bestellen. Je mag je cadeaubon in één keer uitgeven, maar het hoeft niet. Link je cadeaubon aan je account om hem te gebruiken, te zien hoelang hij nog geldig is en om te kijken hoeveel hij waard is. Of voor je cadeauboncode hierboven in om het saldo te checken. Je wisselt je cadeaubon in door de code in te voeren in de winkelmand of op de afrekenpagina.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.