🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

Handig om te weten

Handig om te weten tijdens het DSV Spelletjesweekend.

Inchecken en uitchecken

 • Inchecken: vrijdag, vanaf 16.00 uur
 • Uitchecken: maandag, tot 10.30 uur

Hoe check je in?
Vrijdag kun je vanaf 16.00 uur terecht bij de receptie om de sleutel van jouw huisje op te halen. Landal heeft de indeling van de huisjes gemaakt en kan je vertellen in welk huisje je verblijft. Wil je al eerder komen? Dan ben je van Landal al eerder welkom op het park om gebruik te maken van hun faciliteiten (zoals bijvoorbeeld het zwembad). LET OP: De spelletjesruimte is geopend vanaf 16.00 uur; daarvoor zijn wij nog bezig met de voorbereidingen.

Hoe check je uit?
Uiterlijk maandag om 10.30 uur mag je de sleutel weer inleveren bij de receptie. LET OP: Voordat je vertrekt vragen we je namens Landal om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast mag je het bedlinnen in de waszak in de gang  zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Dank je wel!

 • Huisdieren

  Je mag maximaal twee huisdieren per bungalow meenemen. Hiervoor wordt een toeslag gerekend bij Landal van €5,75 per nacht. Tijdens het boeken kun je de huisdieren opgeven.

 • Te huur bij Landal

  Fietsen, familiefietsen, kinderfietsen, crossfietsen, bolderwagens, skelters, waterfietsen, kinderbuggy’s, tennisrackets en -ballen, midgetgolfsticks en -ballen.

 • Landal App

  In de app van Landal vind je o.a. de parkplattegrond, alle faciliteiten en tips voor de omgeving.

 • Wifi en betalen

  In het park is overal gratis wifi beschikbaar.
  Betalingsmogelijkheden: contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.