🔥 Bekijk nu onze zomer sale!

In de buurt

Zin om ook even wat anders te doen? Of neem je mensen mee die niet de hele dag spelletjes willen doen? Er is – naast alle activiteiten op het park zelf – genoeg te doen in de buurt!

Wandelen en fietsen

0 km van Landal Het Vennenbos

De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen, want vanaf Landal Het Vennenbos stap je zo de Brabantse Kempen in en het park ligt midden in een knooppuntennetwerk van fietspaden. Fiets niet meegenomen? Fietsen kun je op het park huren. Er is ook een VeloPlus bike beschikbaar voor gasten die gebonden zijn aan hun rolstoel.

De Efteling

46 km van Landal Het Vennenbos

Wie is er niet gek op attractiepark de Efteling? In deze wereld vol wonderen zal iedereen zich vermaken. Van het Sprookjesbos voor de kleintjes tot snelle achtbanen voor de volwassenen. En wie niet van snelheid houdt, vermaakt zich met de mooie thema attracties.

Het kan zijn dat je op het moment van het DSV Spelletjesweekend kunt genieten van de Winter Efteling. De data daarvoor zijn nog niet bekend, maar afgelopen jaar begon dat rond die tijd.

Safaripark Beekse Bergen

29 km van Landal Het Vennenbos

Op safari, maar dan in Nederland. In Safaripark Beekse Bergen kun je allerlei wilde dieren spotten. In het park zijn verschillende safari’s: een bootsafari, een autosafari, een bussafari of een wandelsafari. Super leerzaam en ontzettend leuk om te doen.

Spot de Big Five op slechts 29 km van het DSV Spelletjesweekend!

Outdoorpark Reusel

9,5 km van Landal Het Vennenbos

Voor alle avonturiers is Outdoorpark Reusel een tof activiteit. In dit park kun je hoog tussen de bomen lopen, klimmen, abseilen, tokkelen en nog veel meer. Je kunt zowel individueel als in de groepen sportief bezig zijn en uiteraard is alles onder begeleiding.

Met zo’n adrenalinekick win je daarna geheid Gloomhaven!

Eindhoven

21 km van Landal Het Vennenbos

Even naar de grote stad? Eindhoven ligt om de hoek. Iedereen die zin heeft om te winkelen, een museum te bezoeken of om cultuur te snuiven, kan in Eindhoven zijn hart ophalen. De winkels in het centrum zijn 7 dagen per week open. Daarnaast vind je in de designhoofdstad van Nederland top musea, design studio’s en kunstcentra.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.