Level brons: Weekaanbieding

Elke woensdag komt er een nieuw spel in de aanbieding, die we meteen om 19.30 uur aan bod laten komen in de Bordspelshow, onze livestream op FacebookYouTube en Twitch. Zo weet je meteen of het wat voor je is! De aanbieding is geldig tot en met dinsdag. De woensdag erna komt er weer een nieuwe aanbieding online.

bordspellen-kingdomino-moon-river

Deze week

In dit spel bouw je een persoonlijk landschap van tegels om punten te scoren, maar in plaats van domino’s in je landschap te leggen, gebruikt deze versie van Kingdomino halve dominostenen waarvan één rand een puzzelachtige verbinding heeft. Je combineert twee van deze halve puzzelstukjes om je eigen dominostenen te maken. Dit mechanisme is bedoeld om meer variatie in elk spel te bieden.

28,95Toevoegen

Wil je meer informatie over het spel?

In de onderstaande video’s vind je veel meer informatie over de aanbieding van de week.

Level zilver: Early bird toegang!

Sssssssst, niet verklappen, hè? Als je level zilver of hoger hebt behaald, krijg je alvast toegang tot de bordspel weekaanbieding van volgende week. Voor de anderen is het nog niet eens bekend welk spel het wordt, maar jij kunt ‘m alvast in huis halen! Daarnaast zijn de aanbiedingen ook nog eens extra lang geldig, zodat je ‘m lekker kunt combineren met andere aanbiedingen.

Level goud: 4 extra aanbiedingen

Heb je het weten te schoppen tot level goud? Dan verdien je extra aanbiedingen!

DSV Club Large: 4 extra aanbiedingen

Ben je lid van de DSV Club Large? Dan krijg je – naast álle aanbiedingen hierboven – nóg 4 extra aanbiedingen! Geniet van de korting!