Nog meer voordeel? Word lid van de DSV Club!

DSV Club Small Lid van de club!
3,49 per maand
7 punten is €1 korting
1 punt voor elke €5
1 punt voor elke review
5 punten voor registreren
5 punten op je verjaardag
2 punten registeren vriend
5 extra punten op DSV Days (2x per jaar)
DSV Club livestream (elk kwartaal)
2 extra video's (per maand)
Toegang tot DSV Club Telegram
Mini spelreviews via Telegram
Bordspelnieuwtjes via Telegram
Verkoop je 2e hands spellen via Telegram
Early access boeken DSV Spelletjesweekend
5% korting op de pre-order DSV Games spellen*
DSV Club Medium Jij wil meer!
5,65 per maand
6 punten is €1 korting
1 punt voor elke €5
1 punt voor elke review
5 punten voor registreren
5 punten op je verjaardag
2 punten registeren vriend
5 extra punten op DSV Days (2x per jaar)
DSV Club livestream (elk kwartaal)
2 extra video's (per maand)
Toegang tot DSV Club Telegram
Mini spelreviews via Telegram
Bordspelnieuwtjes via Telegram
Verkoop je 2e hands spellen via Telegram
Early access boeken DSV Spelletjesweekend
7,5% korting op de pre-order DSV Games spellen*
DSV Clubdag (gratis, 1x p/j)
DSV Club Large Meeste voordeel!
BFF!
6,99 per maand
5 punten is €1 korting
1 punt voor elke €5
1 punt voor elke review
5 punten voor registreren
5 punten op je verjaardag
2 punten registeren vriend
5 extra punten op DSV Days (2x per jaar)
5 extra punten op DSV Days (2x per jaar)
DSV Club livestream (elk kwartaal)
2 extra video's (per maand)
Toegang tot DSV Club Telegram
Mini spelreviews via Telegram
Bordspelnieuwtjes via Telegram
Verkoop je 2e hands spellen via Telegram
Early access boeken DSV Spelletjesweekend
10% korting op de pre-order DSV Games spellen*
DSV Clubdag (gratis, 1x p/j)
Weekaanbiedingen 3 weken geldig
4 extra aanbiedingen (level goud)
4 extra aanbiedingen (DSV Club Large)
Kerstkaartje met kerst
Winacties (extra veel kans dus!)
Naamsvermelding livestreams (optioneel)

DSV Club Telegram

Gezellig kletsen over bordspellen. Heb je een nieuwe release gespot? Een vraag over een bordspel? Een Kickstarter op het oog? Deel het in de DSV Club chat op Telegram! In deze groep zitten alleen leden van de DSV Club (en wijzelf!). Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als Whatsapp, maar dan zonder dat iedereen je telefoonnummer heeft. Als je lid wordt van de DSV Club krijg je toegang tot de speciale pagina waar je de uitnodiging voor onze privé Telegram groepen kunt vinden. We hebben verschillende Telegram groepen, dus kies de groepen die jij interessant vindt. En liggen er nog spellen in jouw kast te verstoffen? Er is bijvoorbeeld ook een groep waarin je jouw tweedehands spellen kunt verkopen aan andere clubleden! Heb jij weer nieuw budget voor een nieuw spel voor jezelf!

Extra video’s

Als lid van de DSV Club kun je 2 extra video’s per maand verwachten, die je kunt vinden op ledenpagina. Dat kan van alles zijn: van unboxing video’s tot playthroughs! Zie jij een spel voorbij komen en wil je daar graag meer over weten? Stuur een chatbericht in de Telegram groep en wie weet zie je ‘m dan weer in een video voorbij komen!

Pre-order DSV Games spellen

Als lid van de DSV Club krijg je korting op de pre-order van de spellen van onze eigen uitgeverij, DSV Games. Het percentage korting is afhankelijk van je abonnement. *Uitgezonderd: Forever Home en Ratten van Wistar (deze waren al lang in de verkoop voordat we dit bedachten).

DSV Club Livestream

Elke woensdagavond om 19.30 uur hebben we de Bordspelshow, live op Facebook, YouTube en Twitch, maar jij wil meer! Als lid van de DSV Club wordt je elk kwartaal uitgenodigd voor de verborgen DSV Club Livestream. Deze livestream is lekker intiem en dat schept mogelijkheden! Zo kunnen we bijvoorbeeld live spelletjes spellen met alle leden. Natuurlijk hebben jullie ook inbreng in de invulling. Stuur gewoon een berichtje via de DSV Club Telegram!

DSV Clubdag

Medium & Large

Elk jaar organiseren we een DSV Clubdag waar je gratis naartoe mag als lid van de DSV Club! Natuurlijk staat die dag volledig in het teken van bordspellen, maar ook in het teken van jullie! Kom spellen uitproberen en spelen, vraag ons om tips en ontmoet elkaar. Dat wordt gezellig!

Partner mag mee! Meer mensen en/of kinderen meenemen? Dat mag, tegen betaling. Dit i.v.m. de ruimte en het feit dat wij drinken en snacks regelen.

Weekaanbiedingen

Large

Sssssssst, niet verklappen, hè? Je krijgt alvast toegang tot de bordspel weekaanbieding van volgende week. Voor de anderen is het nog niet eens bekend welk spel het wordt, maar jij kunt ‘m nu alvast in huis halen! Daarnaast zijn de aanbiedingen ook nog eens extra lang geldig, zodat je ‘m lekker kunt combineren met andere aanbiedingen.

Extra aanbiedingen

Large

Speciaal voor DSV Clubleden zijn er ook 4 extra aanbiedingen, die regelmatig vernieuwd worden. Gewoon, omdat we zo blij met jullie zijn! We maken daarbij een goede mix tussen familiespellen, expertspellen, kleinere spellen en grote spellen, zodat er voor ieder wat wils is.

Winacties

Large

Voor de DSV Club Large leden organiseren we regelmatig een winactie. Alleen voor de DSV Club Large leden, dus super veel kans om te winnen. Da’s toch lekker!

Kerstkaartje

Large

Wij zijn gek op kerst én op jullie. Daarom sturen we jullie met kerst een kerstkaartje toe. Da’s toch gezellig!

Naamsvermelding

Large

Als DSV Club Large member komt je voornaam voorbij tijdens de naamsvermelding in onze livestreams. Gewoon, als dikke vette dank je wel!

Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van de DSV Club?

Lid worden van de DSV Club kan via deze pagina. Kies je gewenste abonnement en klik op ‘abonneren’. Ga naar de winkelmand of afrekenpagina en doorloop het afrekenproces zoals je met een gewoon product zou doen. Vanaf nu wordt het bedrag van het abonnement maandelijks van je rekening afgeschreven middels automatische overschrijving.

Waar kan ik de informatie over mijn abonnement terugvinden?

In je account vind je het kopje DSV Club. Als je hierop klikt, kun je alle informatie over je abonnement terugvinden. Hier kun je bijvoorbeeld terugvinden op welke datum je abonnement ingegaan is, wanneer het volgende bedrag afgeschreven wordt en wat de status is van je abonnement. Ook kan je hier de betaalmethode aanpassen of je abonnement opzeggen.

Is het abonnement maandelijks opzegbaar?

Jazeker! Je kunt het abonnement opzeggen wanneer je maar wil. Dat kun je doen in je account, onder DSV Club.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Ga naar je account en klik op het kopje DSV Club. Hier kun je alles terugvinden over je abonnement en hier kun je ook je abonnement opzeggen.

Hoe verwijder ik mijn account?

Wil je je gehele account verwijderen? Stuur een mail naar info@despelletjesvrienden.nl, dan regelen wij dit voor je. Wil je alleen je abonnement opzeggen? Dat kun je doen in je account, onder het kopje DSV Club.

Waar vind ik de extra content?

De DSV Club ledenpagina is alleen zichtbaar als je lid bent van de DSV Club. Op deze pagina vind je alle extra content, de aanbiedingen, de winactie, de agenda met de data voor de extra livestreams en de DSV Clubdag en de uitnodigingslink voor de Telegram groep.

Hoe kan ik mezelf toevoegen aan de DSV Club Telegram groep?

Installeer de Telegram app op je telefoon. Ga naar de ledenpagina en klik op de uitnodigingslink om jezelf toe te voegen aan de DSV Club groep.

Hoe kan ik kijken naar de extra (verborgen) livestreams?

Op de ledenpagina van de DSV Club vind je de data van aankomende verborgen livestreams. Daar zullen we ook de uitnodigingslink waarmee je de livestreams kunt bekijken. We zullen deze link ook delen in de Telegram groep van de DSV Club.

Wanneer is de jaarlijkse DSV Club dag?

Op de ledenpagina van de DSV Club vind je de datum van de eerstvolgende DSV Clubdag.

Waar vind ik de extra aanbiedingen?

Op de aanbiedingenpagina vind je de extra aanbiedingen.

Hoe kan ik meedoen aan de winactie?

Als DSV Club Large lid doe je automatisch mee met de winactie! Je hoeft dus niets te doen. Omdat de winactie alleen geldig is voor Large leden, heb je lekker veel winkans! Op de ledenpagina kun je de huidige winactie vinden.

Wanneer worden de kosten afgeschreven?

De kosten voor je DSV Club abonnement worden eenmaal per maand afgeschreven op de datum waarop je het abonnement afgesloten hebt.

Van welke rekening worden de kosten afgeschreven?

De kosten voor je DSV Club abonnement worden afgeschreven van de rekening waarmee je betaald als je het abonnement afsluit.

Hoe pas ik mijn betaalmethode aan?

Ga naar je account en klik op het kopje ‘DSV Club‘. Hier kun je alles terugvinden over je eigen abonnement en hier kun je ook je betaalmethode aanpassen.

Wat gebeurt er als het bedrag niet afgeschreven kan worden?

Kan het bedrag niet afgeschreven worden (bijvoorbeeld doordat je creditcard aan zijn limiet zit)? Dan zal het systeem automatisch proberen om het bedrag op een later moment opnieuw af te schrijven.

Is je vraag nog niet beantwoord?