Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van de DSV Club?

Lid worden van de DSV Club kan via deze pagina. Kies je gewenste abonnement en klik op ‘abonneren’. Ga naar de winkelmand of afrekenpagina en doorloop het afrekenproces zoals je met een gewoon product zou doen. Vanaf nu wordt het bedrag van het abonnement maandelijks van je rekening afgeschreven middels automatische overschrijving.

Waar kan ik de informatie over mijn abonnement terugvinden?

In je account vind je het kopje DSV Club. Als je hierop klikt, kun je alle informatie over je abonnement terugvinden. Hier kun je bijvoorbeeld terugvinden op welke datum je abonnement ingegaan is, wanneer het volgende bedrag afgeschreven wordt en wat de status is van je abonnement. Ook kan je hier de betaalmethode aanpassen of je abonnement opzeggen.

Is het abonnement maandelijks opzegbaar?

Jazeker! Je kunt het abonnement opzeggen wanneer je maar wil. Dat kun je doen in je account, onder DSV Club.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Ga naar je account en klik op het kopje DSV Club. Hier kun je alles terugvinden over je abonnement en hier kun je ook je abonnement opzeggen.

Hoe verwijder ik mijn account?

Wil je je gehele account verwijderen? Stuur een mail naar info@despelletjesvrienden.nl, dan regelen wij dit voor je. Wil je alleen je abonnement opzeggen? Dat kun je doen in je account, onder het kopje DSV Club.

Waar vind ik de extra content?

De DSV Club ledenpagina is alleen zichtbaar als je lid bent van de DSV Club. Op deze pagina vind je alle extra content, de aanbiedingen, de winactie, de agenda met de data voor de extra livestreams en de DSV Clubdag en de uitnodigingslink voor de Telegram groep.

Hoe kan ik mezelf toevoegen aan de DSV Club Telegram groep?

Installeer de Telegram app op je telefoon. Ga naar de ledenpagina en klik op de uitnodigingslink om jezelf toe te voegen aan de DSV Club groep.

Hoe kan ik kijken naar de extra (verborgen) livestreams?

Op de ledenpagina van de DSV Club vind je de data van aankomende verborgen livestreams. Daar zullen we ook de uitnodigingslink waarmee je de livestreams kunt bekijken. We zullen deze link ook delen in de Telegram groep van de DSV Club.

Wanneer is de jaarlijkse DSV Club dag?

Op de ledenpagina van de DSV Club vind je de datum van de eerstvolgende DSV Clubdag.

Waar vind ik de extra aanbiedingen?

Op de aanbiedingenpagina vind je de extra aanbiedingen.

Hoe kan ik meedoen aan de winactie?

Als DSV Club Large lid doe je automatisch mee met de winactie! Je hoeft dus niets te doen. Omdat de winactie alleen geldig is voor Large leden, heb je lekker veel winkans! Op de ledenpagina kun je de huidige winactie vinden.

Wanneer worden de kosten afgeschreven?

De kosten voor je DSV Club abonnement worden eenmaal per maand afgeschreven op de datum waarop je het abonnement afgesloten hebt.

Van welke rekening worden de kosten afgeschreven?

De kosten voor je DSV Club abonnement worden afgeschreven van de rekening waarmee je betaald als je het abonnement afsluit.

Hoe pas ik mijn betaalmethode aan?

Ga naar je account en klik op het kopje ‘DSV Club‘. Hier kun je alles terugvinden over je eigen abonnement en hier kun je ook je betaalmethode aanpassen.

Wat gebeurt er als het bedrag niet afgeschreven kan worden?

Kan het bedrag niet afgeschreven worden (bijvoorbeeld doordat je creditcard aan zijn limiet zit)? Dan zal het systeem automatisch proberen om het bedrag op een later moment opnieuw af te schrijven.

Is je vraag nog niet beantwoord?