Wat houdt het in?

Kom gezellig spelletjes spelen in onze spelletjeswoonkamer! Aan ons magazijn zit een kantoor dat wij hebben omgetoverd tot spelletjeswoonkamer. In de woonkamer vind je langs de wand honderden bordspellen en kaartspellen die je kunt spelen. Dus neem plaats aan tafel, kies je favo spel en spelen maar!

– Speel onbeperkt spellen (keuze uit honderden!)
5% korting op alle spellen, puzzels en accessoires!
– Vraag maar raak: wij zijn er om al je vragen te beantwoorden!
– Er is altijd een speciale actie (die niet online te vinden is)
– Kom zolang je wil: er zijn tickets voor de ochtend, middag of de hele dag
– Uiteraard zijn er ook lekkere drankjes en heerlijke snacks te koop

Hoeveel ruimte is er?

Als je tickets koopt, reserveren wij een tafel voor je. Zo weet je zeker dat je alle spellen kunt spelen die je wilt. Bij heel veel enthousiasme zetten wij buiten een partytent neer met extra tafels, zodat iedereen voldoende ruimte heeft.

Welke spellen kan ik spelen?

Een groot deel van onze persoonlijke collectie staat in de spelletjeswoonkamer, zodat jullie al die toppers ook kunnen spelen. En daar zit van alles bij: van simpele kaartspellen tot heerlijke familiespellen en van heftige expertspellen tot mysterieuze detectives. Er is echt voor ieder wat wils! Benieuwd welke spellen er precies zijn? Bekijk onze collectie!

Leggen jullie de spellen uit?

Je mag ons zeker om uitleg vragen (die geven we met liefde!), maar we kunnen het helaas niet beloven. Omdat het een gezellige boel is en wij iedereen graag aandacht willen geven en verder willen helpen, hebben we helaas geen tijd om elk spel aan iedereen uit te leggen. Maar geen zorgen: de handleiding zit natuurlijk gewoon in de doos en online kun je superveel uitlegfilmpjes vinden (van ons of van iemand anders). Heb je vragen? Dan staan wij natuurlijk paraat! (Al moeten we misschien het antwoord ook even opzoeken, want ons breinen onthouden niet elk detail van alle honderden spellen.)

Waar is het?

In de spelletjeswoonkamer aan ons magazijn!

De Spelletjes Vrienden
Innovatieweg 3-11
7007 CD Doetinchem

Of voer ‘De Spelletjes Vrienden’ in in Google Maps!

Parkeren: voor ons pand is (beperkte) parkeergelegenheid. Let op: sommige buren hebben bordjes bij hun parkeerplaatsen staan. Gelieve daar niet te parkeren, aangezien zij hun parkeerplaatsen nodig hebben. Zijn de parkeerplaatsen vol? Geen zorgen! Er zijn meerdere grote parkeerplaatsen om de hoek (op loopafstand), bijvoorbeeld bij Dozon en bij de woonboulevard. Je mag de auto niet langs de grote weg parkeren.

Is er ook wat te eten?

Natuurlijk! Wat is een spelletje zonder lekkere snack? We hebben een aantal héérlijke snacks en drankjes te koop voor tijdens het spelen van je nieuwe favo bordspel.

– Authentieke chips
– Chocolade (bijvoorbeeld met appeltaart smaak!)
– Koekjes (chocolate chip, mini stroopwafels)
– Oud Hollandse snoepjes (boterbabbelaars, fudge, kaneelstokjes, etc.)
– Nootjes
– Mini pizza toastjes (iets te lekker)
– Ambachtelijke sapjes
– Koffie en thee

Lunch: toe aan een lunch? Op 6 minuten lopen vind je lunchroom Le Petit Pain. Wip tijdens je dagticket even op en neer of sluit de ochtend af met een lekkere lunch bij Le Petit Pain!

5% korting + dagactie

Tijdens de spelletjesdag krijg je 5% korting op alle spellenpuzzels en accessoires! (Uitzonderingen: producten die al in de aanbieding zijn, abonnementen, kerstpakketten en pre-orders.) Ook hebben we een leuke actie voor spel(len) met een lekkere korting! Deze actie zal niet online verkrijgbaar zijn.

Spellenpaspoort

Zin om vaker langs te komen? Neem een gratis spellenpaspoort mee! In dit paspoort kun je elke keer een stempel laten zetten. Heb je 8 stempels gespaard? Dan is de entree de volgende keer gratis!

Kom zolang je wil:
ochtend
middag
of de hele dag!

Veelgestelde vragen

Kan ik meteen bordspellen kopen?

Natuurlijk! Je kunt ter plekke bordspellen kopen of van tevoren een bestelling plaatsen.

Kan ik pinnen of contant betalen?

In onze spelletjeswoonkamer kun je pinnen, maar niet contant betalen.

Mag ik zelf eten meenemen?

Als je zelf lunch of wat te drinken mee wil nemen, vinden wij dat helemaal prima. Voor de rest kun je ter plekke snacks en drinken (koffie, thee, sapjes) kopen. We hebben liever niet dat je zelf snacks meeneemt.

Zijn kinderen welkom?

Natuurlijk! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de spelletjes-opvoeding! 😉 I.v.m. de zitplaatsen dien je voor de kinderen wel gewoon een ticket te kopen.

Kan ik in het magazijn kijken?

Helaas is dat niet mogelijk, omdat wij dan geen overzicht meer hebben en niet meer iedereen kunnen helpen. Als je nieuwsgierig bent, kun je wel even door de stellingkasten spieken.

Krijg ik spaarpunten als ik tijdens de spelletjesdag wat aanschaf?

Nee, we hebben iets beters: je krijgt 5% korting op alle spellenpuzzels en accessoires! Dat is nóg meer korting, dus dat vind je vast niet erg 😉