bordspellen-de-spelletjes-vrienden-min

All you need is friends & some board games

Wij, Marieke en Geert, zijn De Spelletjes Vrienden. We zijn getrouwd en allebei gék op spelletjes spelen. Bijna elke avond komt er wel een bordspel of kaartspel op tafel. De beste avonden van de week? De avonden waarin we samen met onze beste vrienden urenlang spelletjes spelen en chips eten.

In 2018 kregen we het idee om iets te gaan doen met onze grootste hobby en omdat we al verschillende webshops hadden, was het verkopen van bordspellen een logische keuze.

Dus, welkom bij De Spelletjes Vrienden! Hier vind je een groot assortiment bordspellen: van de leukste familiespellen tot echte expertspellen. Kun je niet kiezen uit al die spellen? Vraag ons om hulp! We denken graag met je mee!

geert-kuit

Geert

Startspeler

Geert richtte – samen met Marieke – in 2019 De Spelletjes Vrienden op. Hij speelt het liefste coöperatieve bordspellen, maar van een goed worker placement spel wordt hij ook heel blij.

Top 3:
1) Arkham Horror LCG
2) Gloomhaven
3) Mythos Tales

marieke-kuit-van-woesik

Marieke

Startspeler

Marieke richtte – samen met Geert – in 2019 De Spelletjes Vrienden op. Haar favoriete spellen zijn coöperatieve (legacy) spellen, waarbij flink gepuzzeld moet worden.

Top 3:
1) Gloomhaven
2) Arkham Horror LCG
3) Mythos Tales

bordspellen

Jij?

Teamspeler

Ben jij gek op bordspellen en zou je het liefste elke dag bezig willen zijn met je grootste hobby? Dan zoeken wij jou! Kijk bij onze vacatures om te zien of je aansluit bij wat wij zoeken.