Onze kerstpakketten

Kerstpakket op maat

Liever iets anders?

Heb je iets anders voor ogen? Wil je kerstpakketten mixen of zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

kerstpakket-samenstellen

"Wij denken graag met je mee!"

Cadeaubon als kerstpakket

kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket cadeaubon

  • Grote hoeveelheden?
  • Digitaal of fysiek cadeau geven?
  • Zelf versturen of door ons laten verzenden?

Het kan allemaal! Neem contact met ons op voor een persoonlijk voorstel.

"Laat iedereen zelf een spel uitkiezen!"

Voorstel aanvragen

kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen voor je werknemers of collega’s? Heb je al gedacht aan een kerstpakket met spelletjes? In deze gekke tijden zijn we allemaal toe aan de kerstperiode vol gezelligheid. En wat is er dan gezelliger dan een spelletjesavond met chippies en een knisperend haardvuur? Niks!

Geef een doos gezelligheid cadeau en stel een spelletjes kerstpakket 2021 samen! Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem. Wij hebben verstand van spelletjes én van kerst (we hebben niet voor niets ook een kerstwebshop!). We denken graag met je mee en kunnen voor ieder budget een kerstpakket samenstellen.

"Dit jaar zijn we allemaal toe aan gezelligheid!"

Kerstpakket 2021

Kerstpakketten zijn eigenlijk een bedankje voor je werknemers. En die kunnen we dit jaar extra goed gebruiken. De afgelopen tijd was moeilijk voor iedereen. Laat zien dat je trots bent op je werknemers!

Wij weten precies welke bordspellen populair zijn en welke spellen bij iedereen in de smaak vallen. Dus geef als kerstpakket 2021 een doos gezelligheid cadeau en laat ons een kerstpakket samenstellen met de allerleukste spelletjes.

Wij wensen iedereen gezonde en gezellige feestdagen toe! Stay safe!

"De afgelopen tijd was moeilijk voor iedereen. Laat zien dat je trots bent op je werknemers!"

kerstpakket-samenstellen
kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket met lekkere snacks

Een spelletje op tafel en wat heerlijke hapjes erbij. Wat wil een mens nog meer? Laten we eerlijk zijn, kerst draait toch óók een beetje om het lekkere eten. Gezellig met z’n allen om tafel genieten van het kerstdiner en na het eten een spelletje op tafel. Dan horen daar ook lekkere kersthapjes bij!

Daarom hebben wij ook kerstpakketten waar al die lekkere hapjes al bij zitten! Een soort ‘spelletjesavond’ in een doos dus. Van heerlijke chips tot lekkere nootjes, koekjes en van toastjes tot chocolade, alles zit erbij! Alle kerstpakketten zijn er voor verschillende budgetten, dus er zit altijd wel een pakket voor je bij! Toch iets anders in je hoofd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

"Spelletjes en hapjes, wat wil een mens nog meer?"

Kerstpakket ideeën

Wij zitten bomvol ideeën en kunnen dus voor iedereen (en voor elk budget) een passend kerstpakket samenstellen. Bijvoorbeeld een kerstpakket vol kleine spelletjes die iedereen leuk vindt, zoals Ticket to Ride Amsterdam, Qwixx (één van de bestverkochte spellen in onze webshop), Clever en Bresk. Of juist een pakket met een groter familiespel (perfect voor de kerstdagen!), zoals Azul of De Kwakzalvers van Kakelenburg.

"Coöperatieve spellen = teamwork!"

Op zoek naar een heel toepasselijk kerstpakket 2021 spel? Dan is het spel Pandemic perfect! Niet alleen moet je in dit spel een virus verslaan dat de hele wereld overneemt, maar dit spel is ook coöperatief. Dat betekent dat je samen tégen het spel speelt. Je moet dus echt samenwerken om te kunnen winnen en dat vraagt om een sterk staaltje teamwork! En daar word je als werkgever dan weer erg blij van!

kerstpakket-samenstellen

"In het spel Pandemic probeer je een virus te verslaan dat de wereld overneemt."