Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen voor je werknemers of collega’s? Heb je al gedacht aan een kerstpakket met spelletjes? In deze gekke tijden zijn we allemaal toe aan de kerstperiode vol gezelligheid. En wat is er dan gezelliger dan een spelletjesavond met chippies en een knisperend haardvuur? Niks!

Geef een doos gezelligheid cadeau en stel een spelletjes kerstpakket 2020 samen! Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem. Wij hebben verstand van spelletjes én van kerst (we hebben niet voor niets ook een kerstwebshop!). We denken graag met je mee en kunnen voor ieder budget een kerstpakket samenstellen.

"Dit jaar zijn we allemaal toe aan gezelligheid!"

kerstpakket-samenstellen
kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket informatie

Kerstpakket 2020

Kerstpakketten zijn eigenlijk een bedankje voor je werknemers. En die kunnen we dit jaar extra goed gebruiken. 2020 is een moeilijk jaar voor iedereen. Laat zien dat je trots bent op je werknemers!

Wij weten precies welke bordspellen populair zijn en welke spellen bij iedereen in de smaak vallen. Dus geef als kerstpakket 2020 een doos gezelligheid cadeau en laat ons een kerstpakket samenstellen met de allerleukste spelletjes.

Wij wensen iedereen gezonde en gezellige feestdagen toe! Stay safe!

"2020 is een moeilijk jaar voor iedereen. Laat zien dat je trots bent op je werknemers!"

kerstpakket-samenstellen
kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket ideeën

Wij zitten bomvol ideeën en kunnen dus voor iedereen (en voor elk budget) een passend kerstpakket samenstellen. Bijvoorbeeld een kerstpakket vol kleine spelletjes die iedereen leuk vindt, zoals Ticket to Ride Amsterdam, Qwixx (één van de bestverkochte spellen in onze webshop), Clever en Bresk. Of juist een pakket met een groter familiespel (perfect voor de kerstdagen!), zoals Azul of De Kwakzalvers van Kakelenburg.

"Coöperatieve spellen = teamwork!"

Op zoek naar een heel toepasselijk kerstpakket 2020 spel? Dan is het spel Pandemic perfect! Niet alleen moet je in dit spel een virus verslaan dat de hele wereld overneemt, maar dit spel is ook coöperatief. Dat betekent dat je samen tégen het spel speelt. Je moet dus echt samenwerken om te kunnen winnen en dat vraagt om een sterk staaltje teamwork! En daar word je als werkgever dan weer erg blij van!

Kerstpakket met lekkere snacks

Een spelletje op tafel en wat heerlijke hapjes erbij. Wat wil een mens nog meer? Wil je een nog completer kerstpakket samenstellen voor alle medewerkers? Voeg er dan een snackpakket aan toe! Wat dacht je van een Italiaans snackpakket met een droge worst, Italiaanse pestostokjes, dipjes en andere Italiaanse snacks? Een zoet pakket met kerstthee, kerstkransjes en Tony’s Chocolonely? Of kies jij voor lekkere dipjes of een vegetarisch snackpakket? Samen met Traiteurslagerij Aarts maken we graag een snackpakket vol ambachtelijke lekkernijen voor jou!

De snackpakketten zijn optioneel en helemaal samen te stellen naar jouw wensen.

"Spelletjes en hapjes, wat wil een mens nog meer?"

kerstpakket-samenstellen
kerstpakket-samenstellen

Laat ons 'n kerstpakket samenstellen

"In het spel Pandemic probeer je een virus te verslaan dat de wereld overneemt."