Kerstpakketten 2023

Origineel kerstpakket

Gratis bezorgd!
(op 1 locatie)

Kerstpakket op maat

Kerstpakket op maat

Liever iets anders?

Heb je iets anders voor ogen? Wil je kerstpakketten mixen of zelf een pakket samenstellen? Wil je alle kerstpakketten bij de medewerkers thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

"Wij denken met je mee en maken graag een voorstel op maat!"

kerstpakket-samenstellen

Cadeaubon als kerstpakket

Grote hoeveelheden? Geen probleem!

Digitale of fysieke cadeaubon

Zelf versturen of door ons laten verzenden

"Laat iedereen zelf een spel uitkiezen!"

Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen voor je werknemers of collega’s? Heb je al gedacht aan een pakket met spelletjes? Na een jaar hard werken zijn we allemaal toe aan de kerstperiode vol gezelligheid. En wat is er dan gezelliger dan een spelletjesavond met chippies en een knisperend haardvuur? Niks!

Geef een doos gezelligheid cadeau en stel een spelletjespakket samen! Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem. Wij hebben verstand van spelletjes én van kerst. We denken graag met je mee en kunnen voor ieder budget een  pakket samenstellen.

"Een doos vol gezelligheid!"

kerstpakket-samenstellen
kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket 2023

Kerstpakketten zijn eigenlijk een bedankje voor je werknemers. En die kunnen we dit jaar extra goed gebruiken. De afgelopen tijd was moeilijk voor iedereen. Laat zien dat je trots bent op je werknemers!

Wij weten precies welke bordspellen populair zijn en welke spellen bij iedereen in de smaak vallen. Dus geef een doos gezelligheid cadeau en laat ons een pakket samenstellen met de allerleukste spelletjes.

Wij wensen iedereen gezonde en gezellige feestdagen toe!

"Laat zien dat je trots bent op je werknemers!"

Kerstpakket met lekkere snacks

Een spelletje op tafel en wat heerlijke hapjes erbij. Wat wil een mens nog meer? Laten we eerlijk zijn, kerst draait toch óók een beetje om het lekkere eten. Gezellig met z’n allen om tafel genieten van het kerstdiner en na het eten een spelletje op tafel. Dan horen daar ook lekkere kersthapjes bij!

Daarom hebben wij ook pakketten waar al die lekkere hapjes al bij zitten! Een soort ‘spelletjesavond’ in een doos dus. Van heerlijke chips tot lekkere nootjes, koekjes en van toastjes tot chocolade, alles zit erbij! Alle kerstpakketten zijn er voor verschillende budgetten, dus er zit altijd wel een pakket voor je bij! Toch iets anders in je hoofd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

"Spelletjes en hapjes, wat wil een mens nog meer?"

kerstpakket-samenstellen
kerstpakket-samenstellen

Kerstpakket ideeën

Wij zitten bomvol ideeën en kunnen dus voor iedereen (en voor elk budget) een passend kerstpakket samenstellen. Bijvoorbeeld een kerstpakket vol kleine spelletjes die iedereen leuk vindt, zoals Ticket to Ride Amsterdam, Qwixx (één van de bestverkochte spellen in onze webshop), Clever en Bresk. Of juist een pakket met een groter familiespel (perfect voor de kerstdagen!), zoals Azul of De Kwakzalvers van Kakelenburg. Kies je voor een bordspel van een populaire uitgeverij, zoals 999 Games of White Goblin Games? Of ga je liever voor een wat onbekender spel?

"Coöperatieve spellen = teamwork!"

Wist je dat er ook coöperatieve spellen bestaan? Dat betekent dat je samen tégen het spel speelt. Je moet dus echt samenwerken om te kunnen winnen en dat vraagt om een sterk staaltje teamwork! En daar word je als werkgever dan weer erg blij van! Een voorbeeld van een coöperatief spel is bijvoorbeeld Pandemic, waarin je samen een virus probeert te verslaan.