2023

hart-van-nederland-bordspellen

Hart van Nederland

Hart van Nederland kwam langs bij het DSV Spelletjesweekend om een item op te nemen over bordspellen. Je kunt het item hier terugkijken.

2021

bordspellen-de-spelletjes-vrienden-radio-5

Radio 5

Welke bordspellen moet je wél en niet meenemen op vakantie? Daniel Dekker (‘Lunch Lekker’, Radio 5) belde met ons voor de leukste tips en een beetje inspiratie.  Je kunt het item hier terugluisteren.

de-avondetappe-carcassonne

NOS De Avondetappe

De Tour de France kwam door Carcassonne. Reden voor de NOS om een item te maken over een potje Wieler Carcassonne. Je kunt het item hier terugkijken, vanaf 12.05 min.

de-spelletjes-vrienden-rtl-boulevard

RTL Boulevard

Bordspellen zijn mateloos populair en daarom maakte RTL Boulevard een item over de leukste bordspellen om te spelen. Je kunt het item hier terugkijken.

2020

bordspel-radio-5-de-spelletjes-vrienden

Radio 5

Kerst komt eraan, maar welk familiespel mag écht niet onder de boom ontbreken? Daniel Dekker (‘Lunch Lekker’, Radio 5) belde met ons voor de leukste tips en een beetje inspiratie.  Je kunt het item hier terugluisteren.

bordspellen-de-spelletjes-vrienden-editie-NL

Editie NL

Editie NL maakte een item over onze Online Spelletjesavond, die – in de tijd van de corona crisis – elke maandag, woensdag en zaterdagavond om 20.30 uur live op Facebook wordt uitgezonden. Je kunt het item hier terugkijken.

bordspellen-de-spelletjes-vrienden-RTL-nieuws

RTL Nieuws

RTL Nieuws schreef een artikel over hoe je online spellen kunt spelen in het quarantaine-weekend tijdens de corona crisis en deelde onze Online Spelletjesavond die elke maandag, woensdag en zaterdag om 20.30 uur live op Facebook wordt uitgezonden in de tijd van de corona crisis.

bordspel-dumeegamer

Dumeegamer

Dumeegamer.com interviewde ons over de leukste familiespellen om te spellen in de quarantaine-tijd. Wij raadden Chronicles of Crime en het gloednieuwe Similo aan!

bordspel-de-spelletjes-vrienden-vrouwenthrillers

Vrouwenthrillers

Vrouwenthrillers ging op zoek naar spellen die een link hebben met de boeken die ze graag lezen: thrillers! Detective spellen, zoals Chronicles of Crime, Detective Season One, Puzzelpost en de Crimiboxen passen daar natuurlijk perfect bij!  Je kunt het artikel hier teruglezen.