Handig om te weten

tijdens het DSV Spelletjesweekend

spelletjesweekend-eigen-wijze (13)

Inchecken en uitchecken

Inchecken
Vrijdag vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Zondag, einde van de dag

Hoe check je in?
Vrijdag kun je vanaf 15.00 uur terecht bij de spelletjesruimte om de sleutel van jouw huisje op te halen. Wij hebben de indeling van de huisjes en kunnen je vertellen in welk huisje je verblijft.

Hoe check je uit?
Zondag aan het einde van de dag mag je de sleutel weer inleveren bij ons. LET OP: De eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen. Eigen Wijze verwacht wel van je dat je het huisje netjes achterlaat. Hiermee bedoelen ze: Alle vaat dient droog en schoon weer op de juiste plek in de kast teruggezet te worden. De vuilnis dient in de daarvoor bestemde containers gedeponeerd te worden. Het bedlinnen graag voor vertrek van de bedden verwijderen en gezamenlijk onder aan de trap neerleggen of, indien er geen trap in uw verblijfsobject aanwezig is, leg je het bedlinnen voor vertrek binnen bij de ingang van je huisje neer. De vloer dient schoon en plakvrij te worden achtergelaten. De indeling van het huisje, het verblijfsobject en/of de gehuurde zaal dient weer zo te staan, zoals het bij aankomst werd aangetroffen. Eventuele schades moeten voor vertrek bij de receptie worden gemeld.

Adres en telefoonnummer

Vakantiepark Eigen Wijze
Schoterpad 1
8314 RA Bant

Parkeren
De gasten van de Vissershuisjes mogen op de parkeerplaats aan de weg parkeren. De overige woningen hebben eigen parkeerplek voor de deur.

Bel de receptie
0527 261899

Telegram
De link naar de Telegram groep voor het DSV Spelletjesweekend vind je in de mail die je krijgt als je een huisje boekt.

Goed om te weten

Huisdieren
Huisdieren zijn welkom! Hiervoor wordt een toeslag gerekend bij Eigen Wijze van €7 per nacht. Tijdens het boeken kun je de huisdieren opgeven.