Digitale cadeaubon

Cadeaubonnen zijn ideale cadeaus! Zeker voor bordspelliefhebbers, want die worden altijd blij van een nieuw bordspel (maar jij hebt geen idee welke spellen er daar al in de kast liggen!). Onze cadeaubon is geschikt voor iedere gelegenheid. Je kunt ‘m namelijk helemaal naar wens aanpassen met een bijpassende afbeelding en een gezellig berichtje.

  • 2 jaar geldig
  • Voor ieder bedrag
  • Last minute cadeau
  • Bedrag kan ook in delen besteed worden
  • Persoonlijk cadeau met een berichtje en een foto
  • Fysiek geven door de PDF te printen
bordspellen-cadeaubon
bordspellen-cadeaubon-zakelijk

Zakelijk bestellen?

  • Grote hoeveelheden?
  • Digitaal of fysiek cadeau geven?
  • Zelf versturen of door ons laten verzenden?

Het kan allemaal! Neem contact met ons op voor een persoonlijk voorstel.

bordspel-forum-de-spelletjes-vrienden

Voorstel aanvragen

cadeaubonnen-bordspellen

Cadeaubon voor bordspellen

Cadeaubonnen zijn ideale cadeaus. Zeker voor bordspelliefhebbers! Want onze spelletjesvrienden krijgen het allerliefste een bordspel cadeau, maar hoogstwaarschijnlijk weet jij niet zeker welke spellen er allemaal al in de kast staan. Wil je toch een spelletje cadeau geven? Geef onze bordspel cadeaubon! Dan kan de ontvanger zelf een nieuw bordspel uitzoeken!

Last minute? Digitale cadeaubon!

Heb je last minute een cadeau nodig? Of wil je iemand verrassen op een specifieke datum? Je kunt zelf kiezen wanneer jouw digitale cadeaubon verzonden wordt. Zo verschijnt hij op tijd in de mailbox op een verjaardag of jubileum. Toch liever fysiek geven? Stuur de cadeaubon naar jezelf en print het PDF-bestand uit de bijlage.

Zakelijke cadeaubon

Wil je zakelijk cadeaubonnen bestellen in grotere aantallen? Geen probleem! Je kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijk voorstel. Zakelijke cadeaubonnen kunnen helemaal aangepast worden naar jouw wens. Bedrijfslogo erop? Persoonlijk berichtje naar de werknemers? Geen probleem! Zakelijke cadeaubonnen kunnen digitaal en fysiek geleverd worden. Fysieke cadeaubonnen kun je zelf versturen of door ons laten versturen. We horen graag hoe we je verder kunnen helpen! Vul het formulier hierboven in of neem contact met ons op!

Persoonlijke cadeaubon

Maak de cadeaubon extra persoonlijk met een leuke afbeelding en een leuk berichtje. We hebben tientallen afbeeldingen voor je klaarstaan (van feestende honden tot beterschapswensen), dus er zit er altijd eentje bij die geschikt is voor de gelegenheid. Een lief berichtje maakt de cadeaubon helemaal af. Zo wordt je cadeaubon extra persoonlijk!

Hoe wissel ik de cadeaubon in?

Heb je een cadeaubon ontvangen? Super leuk! Je kunt direct een bordspel met korting bestellen. Je mag je cadeaubon in één keer uitgeven, maar het hoeft niet. Link je cadeaubon aan je account om hem te gebruiken, te zien hoelang hij nog geldig is en om te kijken hoeveel hij waard is. Of voor je cadeauboncode hierboven in om het saldo te checken. Je wisselt je cadeaubon in door de code in te voeren in de winkelmand of op de afrekenpagina.

Cadeaubon bestellen

Cadeaubon bestellen? Dat kan super makkelijk en vanaf elk bedrag! Vul de gegevens in, kies een leuke foto en schrijf een persoonlijk berichtje. De ontvanger ontvangt de cadeaubon in zijn mailbox, op de dag die jij uitkiest. Jij ontvangt een bevestiging van de cadeaubon. Liever fysiek geven? Stuur de cadeaubon naar jezelf en print het PDF-bestand uit de bijlage!