bordspellen-podcast-spel-maken-blog
Podcast

De Spelletjes Vrienden podcast #11 – Een spel maken in 44 minuten

Wij willen een spel maken. Er is alleen één probleem: we hebben geen idee hoe. Daarom gaan we spellenmakers interviewen, boeken lezen en podcasts luisteren. In aflevering 11: een spel maken in 44 minuten.

Luister onze podcast

Liever met beeld?

Download ons spel

Helemaal gratis en voor niets!

Ook leuk

Eén reactie

 1. Eva Janssen schreef:

  Hoi Geert en Marieke,

  Wat ontzettend leuk, om het denk proces te volgen, in de totstandkoming van dit fantastische spel. We hebben jullie podcast zojuist geluisterd in de auto (onderweg naar het bos om te geocachen), dat doen we bijna altijd, zodat de kinderen ook mee kunnen luisteren. De kinderen van 7 en 10 jaar, zijn ondertussen ook al helemaal verslaafd aan jullie podcast en de ‘life bij ons aan tafel’. Inmiddels is het spel geprint en gaan we een eerste potje spelen. We zullen zeker laten weten wat we ervan vinden.

  En echt super tof deze feestweek, want elke avond zitten wij klaar voor het laatste nieuws van jullie en komt er hier een spel op tafel.

  Ga zo door! Wij zijn fan!

  Groeten,
  Eva Janssen, namens het hele gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *