podcast-blog
Podcast

De Spelletjes Vrienden podcast #6 – Onze favoriete spellen!

Wij willen een spel maken. Er is alleen één probleem: we hebben geen idee hoe. Daarom gaan we spellenmakers interviewen, boeken lezen en podcasts luisteren. In aflevering 6: onze favoriete spellen!

Luister onze podcast

Liever met beeld?

De jaren '90 reclame waar we het over hebben

Ook leuk

Reacties

 1. Milou schreef:

  Jullie vergeten dat je hier ook een reactie kunt plaatsen 😉 Was weer een hele leuke podcast! Leuk dat 7 wonders duel ook door 1 van de spellenmakers werd benoemd, weet even niet meer wie… En in jullie top 10 detective, jaaaaa, die is mooi! Chronicles of Crime valt er voor jullie buiten, denk ik, hihi. Al kun je je straks met de nieuwe serie misschien nog meer in een andere tijd wanen. Jaren 1400, 1900 en 2400! En nee, je bent zeker niet de enige Marieke! Die reclame van de betoverde doolhof herinner ik me zeer zeker en heb het spel ook nog! Mijn vraag eigenlijk voor de volgende keer: Ben zo benieuwd of Geert als kind al petten droeg of dat hij ook nog bijzondere kapsels heeft gehad
  in zijn jeugd, voordat hij een pet begon te dragen? 😉 Blijf deze podcasts maken, ook nadat jullie met een fantastisch spel komen! Leuk! Liefs, Milou

  1. despelletjesvrienden schreef:

   Hoi! Dat zijn we inderdaad helemaal vergeten. Super leuk dat je hier even reageert 🙂 Chronicles of Crime heeft inderdaad net niet de top 10 gehaald, maar staat wel in onze top 20. Wie weet veranderen de nieuwe versies daar nog wat aan 🙂
   Over Geert met z’n petten en kapsels is zeker nog wat te vertellen. We schrijven ‘m op 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *